woensdag 21 maart 2018

De zomer komt er aan car audio kan weer beginnen

Het is geen zomer zonder car audio.


Het is ook altijd zo stil buiten in de zomer, het zou gewoon veel beter zijn als er wat ''sfeer'' in de stilte gecrieerd zou kunnen.
Dan ben je ook hier op de juiste adres want we hebben veel blogs over hoe je je autoversterker kan afstellen en zelfs inbouwen.

we leren je dat de dikte van de pluskabel enorm belangrijk is voor de kwaliteit en veiligheid van je setup.
Er is ook niks beter om je geweldige grote audio installatie zo zuiver mogelijk laten klapperen in de centrum of stiekem in woonwijken.

Voor de meeste ''car audio'' freaks is het zeker belangrijk als het gaat om aandacht, en die krijgt men ook bij een goed afgesteld setup met enkele duizenden rms vermogen op de subwoofers.
iedereen is gewoon zichzelf en het is ook gewoon een ''hobby'' net als dat de buurman houd van grasmaaien houden de audio freaks van goede muziek op bijzondere plekken afspelen.
Het liefst met gebouwen met veel dode hoeken zodat de ''bass'' er lekker doorheen kaatst.

Over hoeken gesproken houden de car audio liefhebbers ook meestal van ramen van winkels en huizen laten golfen, en hoe dit kan is heel simpel.
De druk golfen ook wel in ''hertz'' uitgedrukt hebben een bepaalde sterkte en daar zorgt de RMS vermogen voor.
Hertz staat voor aantal druk golfen in 1 seconde, meestal klinkt 30 tm 50 hertz wel erg aangenaam tussen de gebouwen, en winkelruiten gaan dan golfen.
Het is zoals gezegd een hobby en je kunt er veel mensen mee verassen zowel binnen als buiten gebouwen.

Oudere mensen zullen misschien niet te fanatiek reageren op het geluid maar zoals de oude gezegde ''de wind maakt ook ruis tussen de oren'' en dat is het zelfde geval met ''car audio''.

kijk eens rond in onze blog en inspireer in de car audio wereld, je bent er nooit te oud voor!

Geen opmerkingen: